Themadag ‘Koningsdag’

eekhoornwit

De middag werd dit keer begonnen met een echte Koningsdag ‘lunch’. Deze werd gesponsord door het consulaat. Natuurlijk werd er genoten van de echte typische Nederlandse producten zoals ontbijtkoek en hagelslag, maar eerst werd door Koning Bas de lunch officieel geopend. Als opwarmertje voor de Koningsspelen werd er vol energie de Kinderen voor Kinderendans ‘Energie’ gedanst. IMG_7751

Tijdens de Koningsspelen genoten onze kinderen van ouderwetse spellen zoals koekhappen, spijkerpoepen en blikgooien, maar ze beleefden ook plezier bij spellen zoals hoe ver kan Willem Alexander vliegen.

IMG_7782 IMG_7806 IMG_7898 IMG_7908 IMG_7929

Als afsluiting had de hele school dikke pret bij het gezamenlijke spel Amalia bal(GaGabal).

IMG_8040 IMG_8051 IMG_8055

Koning Vincent had daarna de eer om alle kinderen te onderscheiden met een medaille. De schooltijd was voorbij, maar gelukkig waren nog veel kinderen met hun ouders aanwezig op de aansluitende vrijmarkt en barbecue! Als laatste nogmaals bedankt aan iedereen die meegeholpen heeft om van onze Koningsdag een feest te maken!

eekhoornwit