Carnaval

Alaaf!!! Februari op de Eekhoorn betekent carnaval! Na Limburg, Brabant en New Orleans waren wij aan de beurt. De Eekhoorn was deze middag omgedoopt tot “de Notenkrakers” .
Wat heb ik veel mooie prinsessen, stoere cowboys, voetballers en ballerina’s gezien.
De kinderen hebben T-shirts beschilderd, en maskers gemaakt. Muziekinstrumenten werden geknutseld en ter plekke uitgeprobeerd. Het Ren je Rot spel was spannend, is het nu A, B of C? En ook met de stoelendans hadden we veel plezier.
Iedere groep had een naam gekozen en een mooi bord gemaakt voor de optocht.. De kinderen zagen er prachtig uit en wat waren ze trots op hun eigen gemaakte knutsels.. Nog even in de polonaise en dan lekker naar huis. We kunnen weer terug kijken op een gezellige en geslaagde themadag! Nog een extra dank je wel aan de vele ouders die hebben geholpen!

Juf Manon
_DSC0333

_DSC0258

_DSC0245

_DSC0186

_DSC0155

_DSC0039